Premier League: Δεύτερη με «τεσσάρα» επί της Σαουθάμπτον η Λίβερπουλ (Highlights)!

Η Λίβερπουλ νίκησε άνετα 4-0 την Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ» κι ανέβηκε στο -1 από την κορυφή και την Τσέλσι που αγωνίζεται την Κυριακή (28/11). Η Άρσεναλ σκόραρε δύο φορές σε δέκα λεπτά και κατάφερε να νικήσει με σκορ 2-0 τη Νιούκαστλ στο Emirates και να αφήσει την αντίπαλο της χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Premier League: Δεύτερη με «τεσσάρα» επί της Σαουθάμπτον η Λίβερπουλ (Highlights)!

Περίπατος αποδείχθηκε για τη Λίβερπουλ η αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ» όπως αποδεικνύει το τελικό 4-0.

Κόντρα στους «Αγίους» ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε στον πάγκο, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες του Κλοπ έφταναν και περίσσευαν για να τους σκορπίσουν.

Πρωταγωνιστής ο Ζότα με τα δύο πρώτα τέρματα της αναμέτρησης με τα οποία οι «ρεντς» έφτασαν τα 700 γκολ επί των ημερών του Γερμανού μάνατζερ!

Τα υπόλοιπα ο Τιάγκο Αλκάνταρα (2ο γκολ στα ισάριθμα τελευταία ματς) κι ο Φαν Ντάικ.

Έτσι οι «κόκκινοι» προσπέρασαν (με ματς παραπάνω) την Μάντσεστερ Σίτι, ανεβαίνοντας δεύτεροι στο -1 από την Τσέλσι, που επίσης παίζει την Κυριακή (28/11).

Την ίδια στιγμή η Άστον Βίλα πετύχαινε δεύτερη σερί νίκη με τον Τζέραρντ στον πάγκο, κερδίζοντας 2-1 την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο και την έπιασε στη βαθμολογία.

Αντίθετα δίχως νικητή και γκολ έληξε το Νόριτς - Γουλβς κι οι προτελευταίοι γηπεδούχοι (που δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην 3η σερί νίκη) είναι στο -2 από την σωτηρία.

Δίχως σκορ και στο Μπράιτον με τους τοπικούς «γλάρους» να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία με τα «παγώνια» της Λιντς, αφού έσπασαν τα... δοκάρια (τρία είχαν)!

Έτσι έμειναν για 9ο ματς χωρίς νίκη, ενώ οι φιλοξένούμενοι είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Νωρίτερα, δύο γκολ σε δέκα λεπτά χρειάστηκε η Άρσεναλ για να κάμψει την αντίσταση της Νιούκαστλ και να τη νικήσει με σκορ 2-0 στο "Emirates". Κάπως έτσι οι "καρακάξες" έμειναν χωρίς νίκη στη φετινή Premier League σε ένα παιχνίδια που παρατάχθηκαν με πολυπρόσωπη άμυνα και από την πρώτη στιγμή έδειξαν την πρόθεση τους, αλλά η Άρσεναλ είχε τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 27/11

Άρσεναλ-Νιούκαστλ 2-0

56' Σακά, 66' Μαρτινέλι

Κρίσταλ Πάλας-Άστον Βίλα 1-2
(95' Γκουεχί - 15' Γιανγκ, 85' Ελ Γκάζι)

Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον 4-0
(2', 32' Ζότα, 37' Τιάγκο Αλκάνταρα, 52' Φαν Ντάικ)

Νόριτς-Γουλβς 0-0

Μπράιτον-Λιντς 0-0

Κυριακή 28/11

16:00 Μπρέντφορντ-Έβερτον

16:00 Μπέρνλι-Τότεναμ

16:00 Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ

18:30 Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η βαθμολογία