Κλοπ: «Λόγω Τσιμίκα ο κόσμος έχει ξεχάσει πόσο καλός είναι ο Ρόμπερτσον»

Ο Γιούργκεν Κλοπ γι' ακόμα μία φορά έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα και έδειξε ότι βρίσκεται σε σοβαρό δίλημμα λόγω της επιστροφής του Ρόμπερτσον.

Κλοπ: «Λόγω Τσιμίκα ο κόσμος έχει ξεχάσει πόσο καλός είναι ο Ρόμπερτσον»

Ο Άντι Ρόμπερτσον επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Γιούργκεν Κλοπ. Το διάστημα της αποχής του από τη δράση ο Κώστας Τσιμίκας πήρε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του με αποτέλεσμα ο κόσμος να πίνει νερό στο όνομα του.

Αυτό που συμβαίνει στη Λίβερπουλ με τον Έλληνα μπακ είναι αδιανόητο. Ο "Τσίμι" έχει κερδίσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του και ανάγκασε τον Γιούργκεν Κλοπ να δηλώσει πως ο κόσμος έχει ξεχάσει πόσο καλός είναι ο Ρόμπερτσον.

«Ο κόσμος ξεχνάει πόσο καλός παίκτης είναι ο Ρόμπερτσον επειδή ο Τσιμίκας είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ευτυχώς που είναι τόσο καλός γιατί αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα», ανέφερε ο Γερμανός προπονητής.

Συνεχίζοντας ο Κλοπ τόνισε ότι πριν αποκτηθεί ο Τσιμίκας η Λίβερπουλ δεν είχε τόσο καλή λύση πίσω από τον Ρόμπερτσον. «Πριν από τον Τσιμίκα δεν είχαμε τέτοια καλή λύση για τη θέση σε κάθε περίπτωση. Δεν αμφισβητώ τον Ρόμπερτσον και είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη του Κώστα».