Υπόθεση Βαλμπουενά: Ένοχος ο Μπενζεμά!

Το Δικαστήριο των Βερσαλλιών έκρινε ένοχο τον Καρίμ Μπενζεμά, για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά.

Υπόθεση Βαλμπουενά: Ένοχος ο Μπενζεμά!

Έγινε γνωστή η απόφαση στη δίκη για την υπόθεση «sextape», του εκβιασμού του άσου του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση! Ο Γάλλος επιθετικός καταδικάστηκε από το αρμόδιο δικαστήριο των Βερσαλλιών σε μονοετή φυλάκιση με αναστολή και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο εισαγγελέας έχει προτείνει για τον Γάλλο διεθνή επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και την επιβολή προστίμου ύψους 75.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ μιλώντας στην εφημερίδα Parisien είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αποκλειστεί ο Μπενζεμά από τη Γαλλία.

«Ο προπονητής θα είναι πάντα υπεύθυνος για την επιλογή του και ο Μπενζεμά δεν θα αποκλειστεί σε σχέση με μια πιθανή δικαστική ποινή. Ακόμα κι αν του επιβληθεί ποινή φυλάκισης με αναστολή, αφού έχει ακόμη τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση. Άρα η κλήση του, ή όχι, τους επόμενους μήνες δεν θα συνδέεται με αυτή την απόφαση. Δεν θα παρέμβω ποτέ για να πω ότι δεν τον δεχόμαστε. Μετά από αυτό, εναπόκειται στον Ντιντιέ (Ντεσάν) να εξετάσει εάν, αθλητικά, είναι ικανός να παίξει με τους μπλε», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Ο Μπενζεμά κλήθηκε ξανά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας τον περασμένο Μάιο μετά από πέντε χρόνια απουσίας.