Παραιτήθηκε ο προπονητής της Βέρντερ, κατηγορείται για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Παρελθόν αποτελεί ο Μάρκους Άνφανγκ από τον πάγκο της Βέρντερ Βρέμης, καθώς κατηγορείται ότι κατείχε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Παραιτήθηκε ο προπονητής της Βέρντερ, κατηγορείται για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Η κατάσταση στην Γερμανία έχει ξεφύγει αρκετά στο θέμα της πανδημίας. Σταδιακά ξαναμειώνεται το ποσοστό χωρητικότητας στα γήπεδα, ενώ τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει σάλο η είδηση ότι ο Μάρκους Άνφανγκ παραιτήθηκε από τον πάγκο της Βέρντερ Βρέμης, επειδή βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία ότι κατείχε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον Covid-19.

Από τη στιγμή λοιπόν που οι γερμανικές Αρχές γνωστοποίησαν ότι ξεκινούν έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα, ο Άνφανγκ υπέβαλε την παραίτησή του και η ομάδα της Βρέμης την έκανε αποδεκτή.

«Εξαιτίας της τεράστιας πίεσης γύρω από τον σύλλογο, τους ποδοσφαιριστές, εμένα και την οικογένειά μου, αποφάσισα να αποσυρθώ άμεσα από τα καθήκοντά μου ως προπονητής της Βέρντερ Βρέμης», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πλέον τεχνικός της Βέρντερ, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε προκαλέσει προβληματισμούς στη διοίκηση και με τα αποτελέσματα που είχε φέρει.