Νάπολι: Επιστρέφει με την Ίντερ ο Μανωλάς, τον υπολογίζει ο Σπαλέτι

Ο Κώστας Μανωλάς ξεπερνάει τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς της Νάπολι με την Ίντερ. Τι ισχύει για τον Ιανουάριο.

Νάπολι: Επιστρέφει με την Ίντερ ο Μανωλάς, τον υπολογίζει ο Σπαλέτι

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αυτές τις ημέρες και με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον Κώστα Μανωλά. Το περασμένο καλοκαίρι οι πιθανότητες επιστροφής του στην Ελλάδα ήταν αυξημένες, αλλά δεν ήταν εύκολο να γίνει και πράξη.

Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Πρώτα απ' όλα σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος αναφέρεται στο γεγονός πως η αποθεραπεία του Κώστα Μανωλά πάει από το καλό στο καλύτερο. Ο ποδοσφαιριστής κάνει ατομικές προπονήσεις για να ξεπεράσει τη θλάση του και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών ο Μανωλάς θα τεθεί στη διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι για το παιχνίδι της Νάπολι με την Ίντερ στις 21 Νοεμβρίου. Ιατρικά θα είναι έτοιμος και ο Σπαλέτι αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει ξανά.

Το σημαντικό για τον τεχνικό της Νάπολι είναι ότι ποντάρει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό του Κουλιμπαλί, ο οποίος τον Ιανουάριο θα φύγει για το Κόπα Άφρικα. Ο Μανωλάς αναμένεται να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος και ο Σπαλέτι θέλει να τον έχει πανέτοιμο για εκείνο το κρίσιμο διάστημα. Γι' αυτό και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο.