Νέες κατηγορίες για βιασμό σε βάρος του Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι

Τις έξι έφτασαν πλέον οι κατηγορίες για βιασμό που βαραίνουν τον μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί. Στις 24 Ιανουαρίου η δίκη του.

Νέες κατηγορίες για βιασμό σε βάρος του Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι

Ακόμα μεγαλύτερο θα είναι το κατηγορητήριο για τον μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, όταν εμφανιστεί στο δικαστήριο τον Γενάρη για να εκδικαστούν οι υποθέσεις εναντίον του.

Ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός κατηγορούνταν μέχρι πρότινος για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική παρενόχληση, ενώ τον περασμένο μήνα απορρίφθηκε και το τρίτο του αίτημα για να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, με αποτέλεσμα να παραμένει στη φυλακή.

Πλέον, άλλες δύο γυναίκες κατηγόρησαν τον ποδοσφαιριστή για βιασμό και οι δύο αυτές υποθέσεις θα προστεθούν στις προηγούμενες στις 24 Ιανουαρίου του 20022 όταν θα γίνει η δίκη.

Όσο για τη Μάντσεστερ Σίτι; Μπορεί ο σύλλογος να έχει συμβόλαιο με τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο έπειτα από τις εξελίξεις με τις Αρχές έχει παύσει τον ποδοσφαιριστή από κάθε δραστηριότητά της έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες των Αρχών και περιμένει την εκδίκηση των υποθέσεών του.