«Τρέλα» με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, τον θέλουν βασικό αντί του Ρόμπερτσον

Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα στο παιχνίδι της Ελλάδας με το Κόσοβο έχει ξεσηκώσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

«Τρέλα» με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, τον θέλουν βασικό αντί του Ρόμπερτσον

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καταφέρει να τον λατρέψουν στο Λίβερπουλ. Οι οπαδοί των Reds πίνουν νερό στο όνομα του Έλληνα μπακ, ο οποίος όσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί ήταν εξαιρετικός. Στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με το Κόσοβο ο 25χρονος μπακ ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Από τα πόδια του Τσιμίκα ξεκίνησαν επτά καλές στιγμές της Εθνικής και γι' ακόμα μία φορά έδειξε ότι είναι ίσως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή. Τα όσα έκανε στον αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο δεν πέρασαν απαρατήρητα στο Νησί.

Ο "Τσίμι" γνωρίζει την αποθέωση από τους Άγγλους, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν φοβερό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα υπάρχουν και δημοσιεύματα που το πηγαίνουν και παραπέρα το θέμα με τον διεθνή άσο.

«Η απόδοση του Τσιμίκα με την Ελλάδα δείχνει ότι πρέπει να ξεκινήσει αντί του Ρόμπερτσον στο παιχνίδι με την Άρσεναλ», αναφέρουν στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ υποδέχεται το Σάββατο τους "κανονιέρηδες" και στο Νησί γίνεται κουβέντα για το αν θα πρέπει ο Τσιμίκας να παίξει βασικός. Μάλιστα όπως αναφέρουν στην Αγγλία ο Έλληνας μπακ στον αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο είχε 83% ακρίβεια στις πάσες του, ενώ επτά από αυτές ήταν "κλειδιά" να δημιουργηθούν φάσεις.