Η Ντιναμό Μόσχας ετοιμάζει πρόταση για τον Πέλκα

Η Ντιναμό Μόσχας ετοιμάζει πρόταση ύψους οκτώ εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα από την Φενέρμπαχτσε.

Η Ντιναμό Μόσχας ετοιμάζει πρόταση για τον Πέλκα

Για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα από την Φενέρμπχτσε κινείται η Ντιναμό Μόσχας, με την ελπίδα να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Όπως σημειώνει το «CNNTurk», επικαλούμενο πληροφορίες από τα Μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας, η Ντιναμό θα προτείνει στη «Φενέρ» το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ για τα δικαιώματα του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Ρωσική πρόταση θα υπάρξει για τον Πέλκα, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με τον προπονητή Βίτορ Περέιρα στη Φενέρμπαχτσε και φέρεται να θέλει φύγει από την ομάδα. Όπως έγινε γνωστό η Ντιναμό Μόσχας επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Έλληνα επιθετικού και ετοιμάζει πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα αποκάλυπταν τάσεις φυγής του Πέλκα από την Φενέρμπαχτσε. Αιτία ήταν η κακή σχέση του με τον προπονητή του, Βίτορ Περέιρα, ο ρόλος του στον αγωνιστικό πλάνο της τουρκικής ομάδας, αλλά και ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του στους αγώνες.

Την τρέχουσα σεζόν ο 28χρονος διεθνής άσος έχει πάρει μέρος σε 11 αναμετρήσεις της «Φενέρ», η οποία είναι και αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League.