Τάσεις φυγής από Πέλκα στη Φενέρ λόγω Περέιρα

Πολλά προβλήματα με τον προπονητή του στην Φενέρμπαχτσε Βίτορ Περέιρα φέρεται να έχει ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία, σκέφτεται ακόμα και την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Τάσεις φυγής από Πέλκα στη Φενέρ λόγω Περέιρα

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον προπονητή του στην Φενέρμπαχτσε Βίτορ Περέιρα είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται αποφασισμένος ακόμα και να ζητήσει από τον σύλλογο να αποχωρήσει άμεσα αν ο Πορτογάλος παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

Το κλίμα στην τουρκική ομάδα είναι πολύ βαρύ έπειτα από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και στην γειτονική χώρα θεωρείται πλέον θέμα χρόνου η λύση της συνεργασίας με τον 53χρονο προπονητή.

Όσον αφορά τον Πέλκα, όπως σημειώνει η «Sozcu», έχει παράπονα με τον χρόνο συμμετοχής του στις αναμετρήσεις της Φενέρ και όπως σημειώνει το δημοσίευμα «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν στο ματς με την Κόνιασπορ με τον Έλληνα σταρ να μην τα πηγαίνει καλά με τον Περέιρα. Ο Πέλκας που στο παρελθόν είχε προβλήματα με τον Πορτογάλο τεχνικό, έδειξε ξεκάθαρα τη στάση του, όταν αντικαταστάθηκε στο 41’».

Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι το σύστημα του Περέιρα στην Φενέρ δεν ταιριάζει στον Πέλκα, ο οποίος από το ξεκίνημα την φετινής αγωνιστικής περιόδου έχει βρεθεί μόλις τέσσερις φορές στο βασικό σχήμα και έχει κατά μέσο όρο 35 λεπτά ανά παιχνίδι.

Μάλιστα, τονίζεται ότι στα γραφεία της Φενέρ έφτασε πρόταση το καλοκαίρι ύψους εννέα εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού, αλλά ο τουρκικός σύλλογος την απέρριψε καθώς θεώρησε χαμηλό το ποσό για την πώληση του παίκτη.

Τέλος, στη λίστα των υποψηφίων «μνηστήρων» για την αντικατάσταση του Περέιρα βρίσκονται παράλληλα τόσο ο Σλάβεν Μπίλιτς όσο και ο Λουσιέν Φαβρ, με τους οποίους έχει ήδη ξεκινήσει επαφές η Φενέρ.