Άστον Βίλα: Θέλει Τζέραρντ για τον πάγκο

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Στίβεν Τζέραρντ να μετακομίσει από τον πάγκο της Ρέιντζερς σε αυτόν της Άστον Βίλα, αφού οι «χωριάτες» έχουν προσεγγίσει τον τεχνικό των Διαμαρτυρομένων με σκοπό να τον πείσουν να τους αναλάβει.

Άστον Βίλα: Θέλει Τζέραρντ για τον πάγκο

Με καλό μάτι βλέπει ο Στίβεν Τζέραρντ την περίπτωση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα και να επανέλθει στην Premier League, αυτή τη φορά υπό την ιδιότητα του προπονητή.

Όπως αναφέρει σε σημερινό (9/11) δημοσίευμά του ο «Telegraph», ο νυν τεχνικός της Ρέιντζερς αντιμετωπίζει πολύ ζεστά την πιθανότητα να καθίσει στον πάγκο των «χωριατών» διαδεχόμενος τον Ντιν Σμιθ, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη Κυριακή (7/11).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αγγλικού μέσου ενημέρωσης, η διοίκηση της Άστον Βίλα έχει πλησιάσει τον Τζέραρντ εκδηλώνοντάς του το σοβαρό ενδιαφέρον της να τον κάνει μέλος της προσπάθειας της ομάδας να αποφύγει τις βαθμολογικές περιπέτειες στο φετινό πρωτάθλημα, βάσει της μέχρι τώρα εικόνας.

Μάλιστα τονίζεται ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου από το Μπέρμιγχαμ έχουν ήδη δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις στον προπονητή της Ρέιντζερς για τις συνθήκες εργασίας που θα βρει μπροστά του, αλλά και για το τεχνικό επιτελείο που θα τον πλαισιώσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 41χρονος Τζέραρντ είναι πρόθυμος να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με την Άστον Βίλα και να τα βρουν ώστε να συμπορευτούν. Αρκεί βεβαίως προηγουμένως οι «Βίλανς» να έχουν εξασφαλίσει την αποδέσμευσή του από τους πρωταθλητές Σκωτίας.

Και πώς θα γίνει αυτό; Καταβάλλοντας τη ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπεται για αυτό τον λόγο στο ισχύον μέχρι το 2024 συμβόλαιο του Τζέραρντ με τη Ρέιντζερς...