Νταλ Πίνο: «Δεν είναι δυνατόν το ποσοστό να είναι 75% στα γήπεδα και 100% στους κινηματογράφους»

Ο πρόεδρος της Serie A, Πάολο Νταλ Πίνο υποστήριξε πως δεν γίνεται στα γήπεδα να υπάρχει 75% πληρότητα και στον σινεμά, που είναι κλειστός χώρος, να υπάρχει 100%.

Νταλ Πίνο: «Δεν είναι δυνατόν το ποσοστό να είναι 75% στα γήπεδα και 100% στους κινηματογράφους»

Τη δυσαρέσκεια του για τα ποσοστά πληρότητας στα ιταλικά γήπεδα εξέφρασε ο πρόεδρος της Serie A, Πάολο Νταλ Πίνο.

Σύγκρινε το ποδόσφαιρο με το σινεμά και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν είναι δυνατόν το ποσοστό να είναι 75% στα γήπεδα και 100% στους κινηματογράφους. Το κυριακάτικο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ ήταν σπουδαία διαφήμιση και είναι κρίμα που δεν ήταν γεμάτο το γήπεδο.

Όπως και είναι κρίμα που η Ιταλία, σε ένα καθοριστικό ματς με την Ελβετία, δεν θα μπορεί να έχει φουλ στήριξη από τους οπαδούς της στο Ολίμπικο της Ρώμης», είπε αρχικά.

«Έχουμε λιγότερες μολύνσεις και είμαστε πολύ πιο μπροστά στον εμβολιασμό σε σύγκριση με Αγγλία και Ισπανία, που εδώ και μήνες έχουν στο 100% την χωρητικότητα στα γήπεδα.

Από το ντέρμπι της Μίλαν και της Ίντερ θα μπορούσαν να υπάρχουν έξτρα έσοδα ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Δεν ζητήσαμε ενίσχυση αλλά μόνο τη δόση των φορολογικών εισφορών για το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Οι Ιταλοί φίλαθλοι δεν θα πρέπει να εκπλήσσονται αν οι μεγάλες ομάδες της χώρας αναγκάζονται να πουλούν παίκτες. Δεν έχουν πόρους για να ανταγωνιστούν», συμπλήρωσε.