Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ, ο Κόντε, ο Ποτσετίνο και ο Τεν Χαγκ

Δύσκολα θα φύγει άμεσα ο Σόλσκιερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τους Άγγλους. Πώς εμπλέκονται οι Κόντε, Ποτσετίνο και Τεν Χαγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ, ο Κόντε, ο Ποτσετίνο και ο Τεν Χαγκ

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τοπικό ντέρμπι από την Σίτι ήταν μία ακόμη αφορμή για να τα «ακούσει» ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και αρκετοί να ζητούν το... κεφάλι του. Ο Νορβηγός τεχνικός δεν έχει φτιάξει ένα ικανό σύνολο που θα προκαλεί τρόμο, βάσει και της δυναμικής του ονόματος του συλλόγου. Για αυτό το λόγο βρίσκεται συνεχώς σε μία «υπ’ ατμόν» κατάσταση.

Οι Άγγλοι ανέφεραν μία μέρα μετά την ήττα από την Σίτι, ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αντικατάστασή του, καθώς οι τρεις προπονητές που έχουν σε εκτίμηση οι διοικούντες, έχουν ήδη επαγγελματική στέγη.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι δεν πρόλαβαν τον Αντόνιο Κόντε που πήγε στην Τότεναμ. Επίσης, έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που κάθεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τέλος, σημειώνουν ότι ο μεγαλύτερος πόθος των ιδιοκτητών της Γιουνάιτεντ είναι ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά δεν μπορεί να αφήσει στα «κρύα του λουτρού» τους πρωταθλητές Ολλανδίας μεσούσης της σεζόν.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που ακόμη ο Σόλσκιερ δεν έχει απολυθεί.