Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε Τσάβι!

Εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα.

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε Τσάβι!

Είναι πλέον επίσημο. Ο Τσάβι είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε συμφωνία με τον Καταλανό τεχνικό για το υπόλοιπο σεζόν, αλλά και για τις δύο επόμενες σεζόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον Τσάβι Ερνάντεθ για να γίνει ο πρώτος προπονητής της για το υπόλοιπο της σεζόν και δύο ακόμα σεζόν. Ο Τσάβι Ερνάντεθ, ένας παίκτης που βγήκε μέσα από την ποδοσφαιρική ακαδημία της Μπάρτσα, άφησε την ομάδα στην οποία ήταν, την Αλ Σαντ, ύστερα από διαβουλεύσεις τις τελευταίες ημέρες με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Ο Τσάβι αναμένεται να φτάσει στην Βαρκελώνη αυτό το Σαββατοκύριακο και η παρουσίασή του ως ο νέος προπονητής της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα θα λάβει χώρα την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου σε μία εκδήλωση που θα γίνει στο Καμπ Νόου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Κατόπιν, ο Τσάβι Ερνάντεθ θα εμφανιστεί σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Ricard Maxenchs».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσάβι μετά από δύο χρόνια έμεινε ελεύθερος την Παρασκευή (5/11) από την Αλ Σαντ, με την Μπαρτσελόνα να καταβάλλει την ρήτρα αποδέσμευσής του ύψους 5 εκατ. ευρώ.