Μπαρτσελόνα: Ξανά τραυματίας ο Ουσμάν Ντεμπελέ!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αφού αγωνίστηκε για πρώτη φορά σ' αγώνα της Μπαρτσελόνα, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την περασμένη Τρίτη (02/11), στο Κίεβο, κόντρα στην Ντινάμο, για το Champions League διαγνώστηκε με θλάση που τον θέτει ξανά νοκ άουτ!

Μπαρτσελόνα: Ξανά τραυματίας ο Ουσμάν Ντεμπελέ!

Ενώ στην Μπαρτσελόνα περιμένουν νεότερα για την υπόθεση Τσάβι, από το Κατάρ (με την «σαπουνόπερα» των επαφών των αντιπροσώπων της με τον σείχη - ιδιοκτήτη της Αλ Σαντ να κρατεί καλά...) στη Βαρκελώνη τα νέα από το ιατρικό δελτίο είναι απογοητευτικά.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ - ο οποίος την περασμένη Τρίτη (02/11), στο Κίεβο, κόντρα στην Ντινάμο, αγωνίστηκε (στο τελευταίο ημίωρο) για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν, αφού είχε τραυματιστεί στο Euro με την Εθνική Γαλλίας (στον αγώνα της φάσης των ομίλων, κόντρα στην Ουγγαρία) - τραυματίστηκε ξανά.

Όπως έκανε γνωστό, μέσω ανακοίνωσης, ο καταλανικός σύλλογος έχει υποστεί διάταση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για διάστημα που δεν είναι δυνατό να καθοριστεί...

Πλην του, επιρρεπή σε τραυματισμούς, 24χρονου επιθετικού από τον επικείμενο αγώνα με την Θέλτα το προσεχές Σάββατο (06/11), στο Βίγκο, θα απουσιάσει κι ο Ντεστ λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

Του Αμερικανού δεξιού μπακ η επάνοδος προσδιορίζεται για μετά τη διακοπή των Εθνικών, στο Καταλανικό, ντέρμπι με την Εσπανιόλ.

Πλην των προαναφερθέντων κόντρα στην ομάδα της Γαλικίας ο (υπηρεσιακός τεχνικός) Σέρχι Μπαρχουάν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πικέ, Πέδρι, Μπρέιθγουειτ (τραυματίες) Αγκουέρο (προβλήματα καρδιακής αρρυθμίας).