Κατέρρευσε παίκτης εν ώρα αγώνα στη Νορβηγία

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Σόγκνταλ, Έμιλ Πάλσον, κατέρρευσε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Στιόρνταλς Μπλινκ, με πρόβλημα στην καρδιά.

Κατέρρευσε παίκτης εν ώρα αγώνα στη Νορβηγία

Στιγμές αγωνίας βίωσαν άπαντες στον αγώνα της Σόγκνταλ με αντίπαλο την Στιόρνταλς Μπλινκ για την 27η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του νορβηγικού πρωταθλήματος.

Στο 12ο λεπτό της συνάντησης ο 28χρονος Ισλανδός μέσος των γηπεδούχων (δανεικός από την Σάρπσμποργκ) Έμιλ Πάλσον κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την καρδιά του. Αμέσως έσπευσε το ιατρικό επιτελείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ άμεσα έφτασε και το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Νορβηγία, ο Πάλσον έμεινε πάνω από δέκα λεπτά ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή. Παράλληλα, σημειώνεται πως ο ποδοσφαιριστής είχε τις αισθήσεις του κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

«Δεν ξέρουμε περισσότερα ακόμα. Περιμένουμε την ενημέρωση από τον γιατρό που ήταν μαζί με τον παίκτη», είπε από τον σύλλογο ο Γκέιρ Ίνγκε Χέγκεσταντ.

Ο αγώνας διακόπηκε και θα συνεχιστεί άλλη μέρα.