Παρί Σεν Ζερμέν: Εξετάζει την λύση της συνεργασίας της με τον Σέρχιο Ράμος

Δημοσίευμα της «Parisien» υποστηρίζει ότι οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτονται την λύση της συνεργασίας τους με τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και ακόμα παραμένει τραυματίας.

Παρί Σεν Ζερμέν: Εξετάζει την λύση της συνεργασίας της με τον Σέρχιο Ράμος

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν με την υπόθεση του Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι και έβαλε την υπογραφή του σε «χρυσό» συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πρωτευουσιάνους». Εξαιτίας όμως ενός σοβαρού τραυματισμού του στη γάμπα, ακόμα δεν έχει καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Παράλληλα, οι προβλέψεις δεν είναι θετικές για τον 35χρονο αμυντικό, καθώς εκτιμάται ότι δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί σε αγώνα της Παρί μέχρι και το τέλος του έτους και η επανεμφάνισή του στη δράση υπολογίζεται το… 2022!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Parisien», οι ιθύνοντες της Παρί είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι από αυτές τις εξελίξεις και εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο πρόωρης λύσης της συνεργασίας τους με τον παίκτη.

Ο Σέρχιο Ράμος, που συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις, έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το καλοκαίρι του 2023.