Αργεντινή: Προπονητής πυροβολήθηκε στον ώμο εν ώρα αγώνα! (vid)

Ο προπονητής της Φέρο ντε Χενεράλ Πίκο, Μαουρίσιο Ρομέρο, πυροβολήθηκε στον ώμο έπειτα από επεισόδια των οπαδών της Ουρακάν Λας Ερας στην Αργεντινή. Εκτός κινδύνου ο τεχνικός.

Αργεντινή: Προπονητής πυροβολήθηκε στον ώμο εν ώρα αγώνα! (vid)

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Ουρακάν Λας Έρας με την Φέρο Ντε Χενεράλ Πίκο στην επαρχία Μεντόθα για την τρίτη κατηγορία της Αργεντινής, που είχαν μάλιστα ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο ο προπονητής της τελευταίας, Μαουρίσιο Ρομέρο, από πυροβολισμό!

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ole» της χώρας, κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της συνάντησης ξέσπασαν επεισόδια από τους οργανωμένους οπαδούς της Ουρακάν Λας Έρας, ώσπου κάποιος ξεκίνησε να πυροβολεί. Άμεσα παίκτες και προπονητές που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ξεκίνησαν να τρέχουν προς τα αποδυτήρια, ενώ άλλοι κρύφτηκαν πίσω από τοίχους για να καλυφθούν από τις σφαίρες.

Κάποια στιγμή, μία σφαίρα βρήκε στον ώμο τον προπονητή της Φέρο Ντε Χενεράλ Πίκο, Μαουρίσιο Ρομέρο, τον οποίο οι παίκτες έσπευσαν να οδηγήσουν στα αποδυτήρια και από εκεί στο νοσοκομείο.

Σε ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σύλλογος έγραψε για την κατάσταση της υγείας του προπονητή:

«Ο Ρομέρο πάει καλά και είναι εκτός κινδύνου. Μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε τοπικό νοσοκομείο και τώρα δίνει κατάθεση στην αστυνομία».

Η Ουρακάν από την πλευρά της, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημείωσε: «Για χρόνια οι οικογένειες απομακρύνονται από τα γήπεδα. Μακάρι όλοι όσοι βλάπτουν τον σύλλογο να μείνουν μακριά για να επιστρέψουν οι πραγματικοί οπαδοί».

Για την ιστορία, το παιχνίδι των δύο συλλόγων διεκόπη λίγο πριν το φινάλε, με την Ουρακάν να προηγείται με 3-1.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: