Μπαρτσελόνα: Υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις ο Αγκουέρο - Ποια η διάγνωση

Ο Σέρχιο «Κουν» Αγκουέρο υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις, ύστερα από το επεισόδιο ταχυκαρδίας που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές.

Μπαρτσελόνα: Υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις ο Αγκουέρο - Ποια η διάγνωση

Σε μια σειρά καρδιολογικών εξετάσεων υποβλήθηκε ο Σέρχιο «Κουν» Αγκουέρο, μετά την εσπευσμένη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης το βράδυ του Σαββάτου.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα παραπονέθηκε για ταχυκαρδία κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Αλαβές και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Mε ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης ο Αγκουέρο λόγω ταχυκαρδίας

«Ο Κουν Αγκουέρο υπέφερε από ενόχληση στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για καρδιολογική εξέταση», ανέφερε ο καταλανικός σύλλογος στο Twitter για τον Αγκουέρο, ο οποίος στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης ξάπλωσε στο έδαφος αγγίζοντας το στήθος και τον λαιμό του και έγινε αμέσως αλλαγή, με τον Φιλίπε Κοουτίνιο να παίρνει τη θέση του στο 41ο λεπτό.

«Τον ρώτησα πώς ήταν, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Τον πήγαν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει. Δεν μπορώ να πω περισσότερα», δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σέρχι Μπαρχουάν, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, ο Αγκουέρο διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία, μια πάθηση του ρυθμού της καρδιάς, από την οποία είχε ταλαιπωρηθεί και παλαιότερα. Ο παίκτης εμφανίζεται ήρεμος, ωστόσο υπάρχει εύλογη ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου και γι' αυτό τον λόγο θα υποβληθεί σε νέα καρδιολογικά τεστ.