Πολλαπλό σοκ για Φενέρ, σοβαροί τραυματισμοί ενόψει Αντβέρπ και Ολυμπιακού, «τελειώνει» ο Περέιρα

Δεν ήταν μόνο η ήττα από την Κόνσιαπορ που βύθισε κι άλλο την Φενερμπαχτσέ και έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του Περέιρα. Λουίς Γκουστάβο, Αλτάι και Βαλέντσια χτύπησαν και μπορεί να μην προλάβουν ούτε το ματς με Ολυμπιακό. 

Πολλαπλό σοκ για Φενέρ, σοβαροί τραυματισμοί ενόψει Αντβέρπ και Ολυμπιακού, «τελειώνει» ο Περέιρα

Η Φενερμπαχτσέ γνώρισε άλλη μία ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα, με 2-1 από την Κόνισπαορ, υποχώρησε περισσότερο στη βαθμολογία μένοντας οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ και η θέση του Βίτορ Περέιρα έγινε ακόμη πιο δύσκολη, με τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή να μην αποκλείονται καθόλου ως πολύ άμεσες.

Ο Περέιρα είπε ότι η ομάδα του έκανε το χειρότερο παιχνίδι της, ενώ έκανε τριπλή αλλαγή στο...41' όταν ο αντίπαλος είχε προηγηθεί με 2-0 και η ομάδα του παρέπαιε. Ανάμεσα στους παίκτες που βγήκαν ήταν και ο Πέλκας.

Ακόμη χειρότερο για την Φενέρ είναι ότι έχασε τρεις παίκτες με τραυματισμό. Αρκετά σοβαροί τραυματισμοί, όπως είπε ο Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου, με συνέπεια να είναι πολύ πιθανό ότι οι συγκεκριμένοι βασικοί παίκτες μπορεί να μην προλάβουν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στις 25/11 για την προτελευταία αγωνιστική του Europa League.

Πρόκειται για τον χαφ Λουίς Γκουστάβο, για τον γκολκίπερ Αλτάι που χτύπησε στον ώμο και έφυγε κλαίγοντας από το ματς, αλλά και τον επιθετικό Βαλέντσια. Με τον τελευταίο να αποχωρεί με φορείο, την Φενέρ να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές της και να παίζει με δέκα παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Πολύ βαρύ το κλίμα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού που την ερχόμενη Πέμπτη (4/11) αντιμετωπίζει την Αντβέρπ και θέλει μόνο νίκη για να έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης στη συνέχεια του Europa League.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Τουρκία η διοίκηση της Φενέρ έχει προγραμματίσει συνάντηση με πρώτο θέμα στην ατζέντα αυτό του προπονητή.