Νάπολι: Ο πιτσιρτικάς Ντιέγκο Πανζόλο σκόραρε με το χέρι κόντρα στη Ρόμα (vid)

Σε αγώνα κόντρα στη Ρόμα για το πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών στην Ιταλία, ο πιτσιρικάς Ντιέγκο Πανζόλο μιμήθηκε τον Ντιέγκο Μαραντόνα και σκόραρε με το χέρι.

Νάπολι: Ο πιτσιρτικάς Ντιέγκο Πανζόλο σκόραρε με το χέρι κόντρα στη Ρόμα (vid)

Αν ζούσε σήμερα (30 Οκτωβρίου) ο θρύλος της Αργεντινής Ντιέγκο Μαραντόνα θα γιόρταζε τα 61α του γενέθλια. Παρότι όμως έφυγε από τη ζωή πέρσι τον Νοέμβρη, έχει αφήσει το «αποτύπωμά» του ακόμα και στις νεότερες γενιές ποδοσφαιριστών.

Κι αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι της Νάπολι με τη Ρόμα για το πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών στην Ιταλία, εκεί όπου ένας... άλλος Ντιέγκο «αντέγραψε» τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και σκόραρε με το χέρι.

Ο πιτσιρικάς Ντιέγκο Πανζόλο μιμήθηκε το γκολ που πέτυχε ο Μαραντόνα με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 κόντρα στην Αγγλία και σε ένα κόρνερ που κέρδισε η Νάπολι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χρησιμοποιώντας το χέρι του.

Οι παίκτες της Ρόμα αντέδρασαν και διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή, αλλά ο τελευταίος δεν καταλόγισε την παράβαση και το γκολ μέτρησε κανονικά. Για την ιστορία, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν τελικά ισόπαλες 2-2.

Δείτε το γκολ του πιτσιρικά Ντιέγκο: