Σιμεόνε: «Πρέπει να βελτιωθούμε, αποβλήθηκα γιατί έκανα κάτι που ο διαιτητής θεώρησε λάθος»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναφέρθηκε στις κακές διαιτητικές αποφάσεις του Γκονσάλες Φουέρτες, μετά το 2-2 με τη Λεβάντε, τονίζοντας ωστόσο ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να βελτιωθεί αγωνιστικά, ενώ σχολίασε και την αποβολή του στο φινάλε.

Σιμεόνε: «Πρέπει να βελτιωθούμε, αποβλήθηκα γιατί έκανα κάτι που ο διαιτητής θεώρησε λάθος»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά τη ισοπαλία (2-2) με τη Λεβάντε, έδειξε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Γκονσάλες Φουέρτες, ο οποίος μάλιστα τον απέβαλε για διπλή κίτρινη, ωστόσο στάθηκε και στην κακή εικόνα της ομάδας του:

«Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα, δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από την απόφαση του διαιτητή (σ.σ: στο χέρι του Λόντι). Δεν υπάρχει δικαιολογία, παρά τα 200 φάουλ στον Ζοάο Φελίξ. Πρέπει να δουλέψουμε και να γίνουμε δυνατοί. Να φτιάξουμε την ομάδα ώστε να σημειώνει γκολ σε όλα τα παιχνίδια και να μην μας πληγώνουν αυτές οι αποφάσεις», δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής.

«Θα μπορούσαν να βάλουν γκολ σε άλλες ενέργειες, είμαστε τυχεροί που στην τηλεόραση τα βλέπεις όλα. Τα λάθη μας, τα φάουλ που δεν είναι φάουλ. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε επειγόντως», συνέχισε, ενώ για την αποβολή του, τόνισε ότι συνέβη επειδή «έκανα κάτι που ο διαιτητής θεώρησε λάθος».