Αυτή τη φορά δεν εί«Χ»ε επεισόδια και τελείωσε το Νις - Μαρσέιγ (1-1)!

Το ματς της Ligue1, Νις - Μαρσέιγ, που είχε διακοπεί, τον περασμένο Αύγουστο, λόγω εισβολής των φίλων των γηπεδούχων, επαναλήφθηκε («κεκλεισμένων των θυρών») και ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

Αυτή τη φορά δεν εί«Χ»ε επεισόδια και τελείωσε το Νις - Μαρσέιγ (1-1)!

Μετά από δύο και πλέον μήνες διεξήχθη - επιτέλους - το επεισοδιακό ματς της 3ης αγωνιστικής της Ligue 1, Nις - Μαρσέιγ, που είχε διακοπεί, λογώ εισβολής των φίλων των γηπεδούχων (μετα την επιστροφή αντικειμένου που πέταξαν προς τον Ντμίτρι Παγέ)

Το 1-0 που είχε διαμορφωθεί πριν τη διακοπή της 22ας Αυγούστου δεν ίσχυσε, με την αναμέτρηση να επαναλαμβάνεται, από την αρχή, στο κεκλεισμένων των θυρών «Stade de l'Aube».

Η Νις μπήκε φορτσάτη στο παιχνίδι, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 6', με τον Γκιουρί να αξιοποιεί το παράλληλο γύρισμα του Γκεσάν, από κοντά το 1-0.

Η ομάδα της Νίκαιας, ναι μεν δεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κατάφερνε όμως να απειλεί περισσότερο τους Μαρσεγιέζους που ισοφάρισα με τον Παγέ (μ' ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από εξαιρετική προσποίηση σε πρώτο).

Στην επανάληψη τίποτα δεν άλλαξε.

Έτσι καμία εκ των δύο δεν μπόρεσε να ψαλιδίσει πέρα του ενός βαθμού τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν (28β.). Στην 3η θέση με 20 πόντους η Νις, έναν περισσότερο από τους 4ους «Φωκαείς».