Αδειάζουν τα ταμεία για Εμενίκε

Πολύ μεγάλες προτάσεις φέρεται να έχει στα χέρια του Νιγηριανός επιθετικός από ομάδες της Κίνας και της Ιαπωνίας.

Αδειάζουν τα ταμεία για Εμενίκε

Μόνο προβληματισμούς προκάλεσε η παρουσία του Εμάνουελ Εμενίκε στον Ολυμπιακό. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν έδωσε τίποτα στους «ερυθρόλευκους», ενώ τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Λας Πάλμας. Στην ισπανική ομάδα ο Νιγηριανός επιθετικός δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό.

Όπως και να ‘χει ο Ολυμπιακός ξεφορτώθηκε τον Εμενίκε, ο οποίος παρέμενε το μεγάλο «αγκάθι» για την ομάδα του Πειραιά. Ο Νιγηριανός φορ ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Νιγηρία ο Εμενίκε φέρεται να έχει προτάσεις από την Κίνα και την Ιαπωνία. Μάλιστα ομάδα της Κίνας είναι έτοιμη να του προσφέρει 5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ ομάδα από την Ιαπωνία 7 εκατ. ευρώ ετησίως. Τα ποσά είναι υπερβολικά για έναν παίκτη που τον τελευταίο χρόνο όπου πήγε δημιούργησε πρόβλημα.

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως πέρσι λόγω της επιθυμίας του να μείνει στην Ευρώπη απέρριψε πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Το φοβερό είναι πως ο Εμενίκε δεν έχει απαντήσει σε καμία πρόταση, διότι έχει ακόμα αρκετό χρόνο μπροστά του.