Φενέρμπαχτσε: Την απόλυση του Βίτορ Περέιρα εξετάζει η διοίκηση

Η νέα ήττα της Φενέρμπαχτσε στο τουρκικό πρωτάθλημα, με 2-1 από την Αλάνιασπορ, προκάλεσε μεγαλύτερες αντιδράσεις στον σύλλογο, με την διοίκηση να εξετάζει πλέον την απόλυση του Βίτορ Περέιρα από τον πάγκο.

Φενέρμπαχτσε: Την απόλυση του Βίτορ Περέιρα εξετάζει η διοίκηση

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε στην Φενέρμπαχτσε η νέα ήττα της ομάδας στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League έχασε για δεύτερο σερί παιχνίδι στην κατηγορία, αυτή τη φορά εντός έδρας με 2-1 από την Αλάνιασπορ για την 10η αγωνιστική. Έτσι, «κατρακύλησε» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρέθηκε πλέον στο -5 από την κορυφή.

Αν σε αυτά συνυπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι ο σύλλογος παραμένει ακόμα χωρίς νίκη στο Europa League και κινδυνεύει να αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης, μοιραία οι αντιδράσεις έγιναν ακόμα μεγαλύτερες στην ομάδα, τόσο για τα αποτελέσματά της όσο και για το αγωνιστικό της «πρόσωπο» στις αναμετρήσεις.

Το κλίμα είναι βαρύ για τον προπονητή Βίτορ Περέιρα, με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα να υποστηρίζουν ότι η διοίκηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να λύσει την συνεργασία της με τον 53χρονο προπονητή, ώστε ν' αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας και να επιστρέψει η Φενέρμπαχτσε στον δρόμο των επιτυχιών.

Επόμενος αγώνας είναι αυτός με αντίπαλο την Κόνιασπορ εκτός έδρας το προσεχές Σάββατο (30/10) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πριν το ματς με την Αντβέρπ στο Βέλγιο (4/11) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.