Ο Μπρούμα, ο Μαρτίνς και η εθνική Πορτογαλίας

Ο Μπρούμα μίλησε για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, τον Πέδρο Μαρτίνς και τη φιλοδοξία του να παίξει στην εθνική Πορτογαλίας.

Ο Μπρούμα, ο Μαρτίνς και η εθνική Πορτογαλίας

Ο Μπρούμα επέστρεψε στην PSV Αϊντχόφεν, διότι ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς που περιλάμβανε η συμφωνία του με τους Ολλανδούς. Ο 27χρονος εξτρέμ γύρισε στην ολλανδική ομάδα και μάλιστα στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν εντυπωσιακός.

Με τρία γκολ και πολλές καλές εμφανίσεις ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστή της Αϊντχόφεν για τον Αύγουστο.

Μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή για τον Μπρούμα. Έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και πλέον παλεύει για να την κερδίσει ξανά. Ο Πορτογάλος εξτρέμ παραχώρησε συνέντευξη σε συμπατριώτες του και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή του στην Αϊντχόφεν και στην Εθνική Πορτογαλίας.

Όσον αφορά στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό είπε: «Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για μένα. Ο κύριος Μαρτίνς με βοήθησε πολύ εμένα και τους συμπαίκτες μου επίσης. Τα πράγματα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει και έφυγα χαρούμενος από εκεί και τώρα είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Αϊντχόφεν», είπε ο Μπρούμα.

Για το γεγονός ότι πλέον έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα είπε: «Πρέπει να δουλέψω για να ανακτήσω τη θέση μου και είμαι σε καλό δρόμο». Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι υπήρχε πρόταση από την Τουρκία. «Άκουσα για την πρόταση της Μπεσίκτας και υπήρχαν κι άλλες. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά μεταξύ των συλλόγων και δεν ξέρω τι συνέβη. Ήμουν πολύ ήρεμος στην Αϊντχόφεν και δεν τρελαινόμουν να φύγω».

Δεν έκρυψε επίσης ότι θέλει να παίξει στην εθνική Πορτογαλίας. «Πρώτα απ' όλα με ενδιαφέρει να κερδίσω τη θέση μου στην Αϊντχόφεν και να παίξω και μετά αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην εθνική γιατί ο προπονητής με ξέρει καλά».

Να σημειώσουμε ότι ο Μπρούμα έπαιξε βασικός στο ντέρμπι με τον Άγιαξ που η PSV ηττήθηκε με 5-0. Στο ματς της Κυριακής αγωνίστηκε βασικός και αυτό για πρώτη φορά μετά τις 19 Σεπτεμβρίου όταν είχε παίξει στην άλλη βαριά ήττα της ομάδας του με 4-0 από τη Φέγενορντ!