Λάτσιο: Καυγάς στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Σάρι και παίκτες

Ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, είχε έντονο διάλογο με τους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά την βαριά ήττα με 4-1 από την Βερόνα στο «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι». Η στάση της διοίκησης μετά το επεισόδιο.

Λάτσιο: Καυγάς στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Σάρι και παίκτες

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στα αποδυτήρια της Λάτσιο μετά την χθεσινή (24/10) βαριά ήττα της ομάδας με 4-1 από την Βερόνα στο «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» για την 9η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Ο προπονητής των «λατσιάλι» Μαουρίτσιο Σάρι ήταν έξαλλος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι και είχε έντονο διάλογο μαζί τους, σε σημείο που λίγο έλειψε να… ξεφύγει η κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο 62χρονος προπονητής ήταν «πυρ και μανία» και αφού ειρωνεύτηκε τους ποδοσφαιριστές του για την αξία τους, με στόχο να τους «αφυπνίσει», εν συνεχεία τους ρώτησε αν θέλουν να αποχωρήσει ο ίδιος από τον σύλλογο και γι’ αυτόν τον λόγο ήταν κακή η απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια.

Οι τόνοι ανέβηκαν μέχρι να επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι για να ηρεμήσει η κατάσταση στο εσωτερικό των «λατσιάλι», ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση της διοίκησης που έκλεισε παίκτες και τεχνικό επιτελείο στο προπονητικό κέντρο μέχρι τον μεθαυριανό (27/10) αγώνα με αντίπαλο την Φιορεντίνα για την 10η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Υπενθυμίζεται ότι η Λάτσιο μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί κατά πολύ από τις ευρωπαϊκές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A.