Premier League: Δηκτικό πανό της Κρίσταλ Πάλας για τη νέα διοίκηση της Νιουκάστλ (pic)

Με ένα περιεκτικό πανό που σήκωσαν κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τη Νιουκάστλ, οι φίλοι της Κρίσταλ Πάλας αποδοκίμασαν τόσο τη νέα διοίκηση του Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν στις «καρακάξες», όσο και την αποδοχή της από τον κόσμο της ομάδας.

Premier League: Δηκτικό πανό της Κρίσταλ Πάλας για τη νέα διοίκηση της Νιουκάστλ (pic)

Η ανάληψη των διοικητικών ηνίων από τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν έτυχε ευρείας αποδοχής από τους φίλους της ομάδας, ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι οπαδοί των υπόλοιπων συλλόγων της Premier League έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη για το νέο αφεντικό της Νιουκάστλ.

Αυτό ήταν έκδηλο κατά τη διάρκεια του αγώνα Κρίσταλ Πάλας-Νιουκάστλ που διεξήχθη το Σάββατο (23/10), όταν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας σήκωσαν ευφάνταστο πανό με το οποίο αποδοκιμάζουν στον... υπερθετικό τον Σαουδάραβα κροίσο, τον κόσμο των «Magpies» που τον υποδέχθηκε... μετά βαΐων και κλάδων, όπως και τον CEO της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, για ακριβώς τον ίδιο λόγο.

Στο πανό, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, απεικονίζεται ο Μπιν Σαλμάν κρατώντας ένα σπαθί με αίματα και τα αρχικά «PIF» (Public Investment Fund, μεγάλο αραβικό ταμείο) στο ένδυμά του, όπως και ο Μάστερς ο οποίος στέκεται πάνω από μια λίμνη αίματος -με ένα σακούλι αραβικά χρήματα μπροστά του- κάνοντας το σήμα «όλα οκ» με το δεξί χέρι, ενώ στο αριστερό κρατάει τα χρώματα της LGBTQ+ κοινότητας.

Μέσω του πανό, οι φίλοι της Κρίσταλ Πάλας αναφέρονται αφενός στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Μπιν Σαλμάν για υποκίνηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου της Washington Post, Τζαμάλ Κασόγκι, αφετέρου για την αποδοχή του από τον Μάστερς και την Premier League αλλά και την αδιαφορία της τελευταίας για τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας.

Στο μέσο του πανό υπάρχει ένας πίνακας με τίτλο «τεστ ιδιοκτησίας» και από κάτω έξι κατηγορίες σε κουτάκια, τα οποία είναι τικαρισμένα. Οι κατηγορίες που προσάπτουν οι φίλοι των «αετών» προς τον νέο ιδιοκτήτη της Νιουκάστλ είναι τρομοκρατία, αποκεφαλισμοί, παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δολοφονίες, λογοκρισία και διώξεις!