Τσάβι: «Όνειρο μου η Μπαρτσελόνα, αν έρθει προσφορά, θα την αξιολογήσω»

Ο, τεχνικός της, Καταριανής, Αλ Σαντ και μεγάλη δόξα της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ επανέλαβε ότι είναι όνειρο του να προπονήσει τους «μπλαουγκράνα», αλλά άφησε να εννοηθεί ότι παρά τις, περί του αντιθέτου, πληροφορίες δεν έχει υπάρξει πρόταση από τους Καταλανούς προς το πρόσωπο του...

Τσάβι: «Όνειρο μου η Μπαρτσελόνα, αν έρθει προσφορά, θα την αξιολογήσω»

Ούτε η πρώτη, αλλά (μάλλον...) ούτε η τελευταία φορά, που κλήθηκε να μιλήσει για το ενδεχόμενο να προπονήσει την Μπαρτσελόνα στο μέλλον, ήταν για το Τσάβι Ερνάντεθ.

Ο τεχνικός της, Καταριανής, Αλ Σαντ, αλλά και διαχρονική «σημαία» του Καταλανικού συλλόγου ερωτηθείς, από την «Sport» της Βαρκελώνης, για το εάν θα πήγαινε στην Μπάρτσα επανέλαβε πως θα ήταν όνειρό του να συμβεί αυτό, αλλά συμπλήρωσε ότι είναι χαρούμενος στην τωρινή του ομάδα.

Ωστόσο με την απάντηση του άφησε να φανεί ότι - παρά τις περι του αντιθέτου πληροφορίες - δεν έχει υπάρξει πρόταση από τους «μπλαουγκράνα» προς τον πρώην παίκτη τους, όλο το προηγούμενο διάστημα που παρουσιαζόταν ως επίδοξος διάδοχος του Ρόναλντ Κούμαν.

«Το όνειρό μου είναι να προπονήσω την Μπαρτσελόνα. Δεν το έχω κρύψει ποτέ, είναι ο στόχος μου και το όνειρό μου. Δεν ξέρω αν θα συμβεί ή όχι, αν θα με χρειαστούν ή όχι, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αλ Σαντ και πολύ περήφανος γι' αυτό. Εάν έρθει μια προσφορά, θα αξιολογηθεί και μετά θα προσπαθήσουμε να αποφασίσουμε, αλλά για την ώρα είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Μια δήλωση που αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού σε ενδεχόμενη ήττα της Μπάρτσα από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Κυριακάτικο Clasico (24/10, 17.15) θα ξαναρχίσει η προπονητολογία που έχει κοπάσει μετά τις δύο «κολλητές» νίκες των Καταλανών επί Βαλένθια (La Liga) και Ντιναμό Κιέβου (Champions League).