Θετικός για Νιουκάστλ ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Νιουκάστλ το καλοκαίρι, όταν θα έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Θετικός για Νιουκάστλ ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα

Θετικά φαίνεται να βλέπει ο Ουσμάν Ντεμπελέ το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στα γήπεδα της Premier League με την φανέλα της Νιουκάστλ.

Ο Γάλος ακραίος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και παρότι οι Καταλανοί πιέζουν με κάθε τρόπο τον παίκτη να βάλει την υπογραφή του σε νέα συνεργασία και να «δέσει» το μέλλον του στο «Καμπ Νόου», εν τούτοις ο ίδιος επιμένει να μην απαντά στην προσφορά της ομάδας του.

Η Νιουκάστλ προτείνει «χρυσό» συμβόλαιο στον διεθνή άσο. Πιο συγκεκριμένα του προσφέρει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ ως μπόνους υπογραφής και από κει και πέρα πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 24χρονος αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα το 2017 από την Ντόρτμουντ έναντι του ποσού των 105 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα 40 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους, ενώ την τρέχουσα σεζόν δεν έχει παίξει ακόμα σε κανέναν αγώνα των «μπλαουγκράνα».