Μπαρτσελόνα: Μόνο με νέο συμβόλαιο θα επιστρέψει στη δράση ο Ουσμάν Ντεμπελέ

Η Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε στον Ουσμάν Ντεμπελέ ότι θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μόνο αν ανανεώσει το συμβόλαιό του, που «εκπνέει» το καλοκαίρι.

Μπαρτσελόνα: Μόνο με νέο συμβόλαιο θα επιστρέψει στη δράση ο Ουσμάν Ντεμπελέ

Τι κι αν ο Ουσμάν Ντεμπελέ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και άρχισε να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει «φρένο» στις βλέψεις του Γάλλου ακραίου επιθετικού, αφού του ξεκαθάρισε πως η επανεμφάνισή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας εξαρτάται… από τις αποφάσεις που θα πάρει όσον αφορά το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τον σύλλογο ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ήδη ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες «ερίζουν» για την απόκτησή του. Ανάμεσά τους οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Γιουβέντους και Λίβερπουλ, η οποία ετοιμάζει ήδη πρόταση για τον διεθνή άσο ώστε να τον «κλείσει» από τον Γενάρη.

Όπως σημειώνει όμως η καταλανική «Sport», η Μπάρτσα έχει καταστήσει σαφές στον Ντεμπελέ ότι θα ξαναπαίξει με την φανέλα της ομάδας μόνο αν βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι Καταλανοί συνεχίζουν να πιέζουν τον ποδοσφαιριστή για να ξεκαθαρίσει την υπόθεσή του και βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με τον ατζέντη του, ωστόσο την ίδια στιγμή η πλευρά του παίκτη συνεχίζει να καθυστερεί να απαντήσει.

Ο Ντεμπελέ αποκτήθηκε από τους «μπλαουγκράνα» το 2017 από την Ντόρτμουντ έναντι του ποσού των 105 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα 40 εκατομμύρια ευρώ με την μορφή μπόνους. Στο διάστημα της παρουσίας του στους Καταλανούς μετράει μέχρι σήμερα 30 γκολ και 21 ασίστ σε 118 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.