Ο Τούχελ προανήγγειλε ότι «Βέρνερ και Λουκάκου θα χάσουν αρκετά ματς...»

Ο μάνατζερ της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, προανήγγειλε ότι οι, τραυματίες, στον αγώνα με την Μάλμε, Βέρνερ και Λουκάκου θα χάσουν αρκετά ματς στερώντας του λύσεις από την επίθεση

Ο Τούχελ προανήγγειλε ότι «Βέρνερ και Λουκάκου θα χάσουν αρκετά ματς...»

Σε «Πύρρειο» εξελίσσεται η νίκη, επί της Μάλμε (4-0), στο Λονδίνο, για την Τσέλσι.

Η κάτοχος του Champions League πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον 8ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στους Σουηδούς, αλλά το τίμημα φαίνεται να είναι υψηλό, αφού οι Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ (που χτύπησαν κι αντικαταστάθηκαν πριν την ανάπαυλα...) θα απουσιάσουν από προσεχή ματς της Τσέλσι μετά τον τραυματισμό τους στον αγώνα της Τετάρτης.

Με τον μάνατζερ των «μπλε», Τόμας Τούχελ, να επιβεβαιώνει μάλιστα πως ο Βέλγος επιθετικός υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.

«Στη φάση που του έγινε πέναλτι, υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλό του. Ο Βέρνερ απεκόμισε ένα μυϊκό πρόβλημα, οπότε θα χρειαστεί χρόνος και για τους δύο μέχρι να επιστρέψουν.

Θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για να είμαστε πιο ακριβείς αλλά θα χάσουν αρκετά παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός, και πρόσθεσε:

«Πίστευα ακράδαντα πως ο Λουκάκου θα μπορούσε να είναι καθοριστικός σε αυτό το ματς και άρχισε πολύ δυνατά. Έπειτα δέχτηκε ένα χτύπημα και ίσως χωρίς αυτόν να μην είχαμε διπλασιάσει τα τέρματά μας, συνεπώς δεν μετάνιωσα που τον είχα βασικό. Το πρόβλημα τραυματισμού που απεκόμισε δεν είχε να κάνει με θέμα κούρασης από τα σερί ματς».