Άρης Λεμεσού: Στο γήπεδο οι οπαδοί με τις… πεθερές τους!

Ο Άρης Λεμεσού καλεί τους οπαδούς της ομάδας να παρακολουθήσουν το Κυριακάτικο (24/10) παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ μαζί με… τις πεθερές τους, στις οποίες παρέχει δωρεάν εισιτήριο.

Άρης Λεμεσού: Στο γήπεδο οι οπαδοί με τις… πεθερές τους!

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ο Άρης Λεμεσού ενόψει της αναμέτρησής του με τον ΑΠΟΕΛ την προσεχή Κυριακή (24/10) για την 7η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, κάλεσε τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μαζί με τις… πεθερές τους, στις οποίες μάλιστα υπογράμμισε ότι θα παρέχει δωρεάν εισιτήριο για να δουν και αυτές το ματς.

Σημειώνεται ότι ο Άρης θα επιδιώξει στον αγώνα να πανηγυρίσει ένα ακόμα τρίποντο στην κατηγορία, έτσι ώστε (έστω και προσωρινά) να προσπεράσει την ΑΕΚ Λάρνακας και να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άρης είναι και για την πεθερά σας!

Ελάτε στο παιχνίδι μας εναντίον του ΑΠΟΕΛ με την πεθερά σας και εμείς θα σας δώσουμε δωρεάν το εισιτήριο της. Η 24η Οκτωβρίου είναι η διεθνής μέρα πεθεράς. Τον Άρη στηρίζουν πολλές γενιές φιλάθλων, οπότε ας τους φέρουμε κοντά.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα είναι η αιτία που θα ενώσει όλη την οικογένεια. Πάρτε ένα τηλέφωνο την πεθερά σας και προσκαλέστε την στο παιχνίδι του Άρη. Το εισιτήριο της είναι προσφορά από εμάς».