Κούμαν για Φάτι: «Δεν μπορείτε να ζητάτε από εκείνον να λύσει όλα όσα μας άφησε ο Μέσι»

Ο Άνσου Φάτι ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι και το 2027, ωστόσο ο κόουτς της ομάδας Ρόναλντ Κούμαν, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί ο κόσμος να περιμένει «θαύματα» από τον 19χρονο άσο.

Κούμαν για Φάτι: «Δεν μπορείτε να ζητάτε από εκείνον να λύσει όλα όσα μας άφησε ο Μέσι»

Πάνω στον Άνσου Φάτι έχουν...πέσει οι περισσότεροι στη Βαρκελώνη, βλέποντας στο πρόσωπό του, τον νέο ηγέτη της ομάδας της Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρηση του Μέσι.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βαρκελώνης, Ρόναλντ Κούμαν πήρε θέση για τον 19χρονο άσο, προσπαθώντας ουσιαστικά να τον...προστατέψει.

«Φαίνεται ότι ο Φάτι χάνει πράγματα. Και είναι φυσιολογικό. Αρκεί να σκεφτείς ότι έλειπε πολύ καιρό και χρειάζεται χρόνο. Και είναι φυσιολογικό, γιατί ο Άνσου πρόκειται να γίνει 19 ετών. Δεν μπορείτε να ζητάτε από εκείνον να λύσει όλα όσα μας άφησε ο Μέσι. Είναι αδύνατο.

Άνσου Φάτι: Ανανέωσε μέχρι το 2027 με ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ!

Αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε θαύματα από τον Άνσου Φάτι Λείπει πολύ καιρό και μιλάμε για παίκτη που δεν είναι 19 ετών. Είναι αδύνατο», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν για τον 19χρονο Άνσου Φάτι, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης και μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου (1-0), έγινε γνωστό πως ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς για τα επόμενα έξι χρόνια!