Ικάρντι – Γουάντα Νάρα: Τα μηνύματα στο κινητό του Αργεντινού που οδήγησαν στον χωρισμό

Εκπομπή στην Αργεντινή ανέφερε τα μηνύματα που ανακάλυψε η Γουάντα Νάρα στο κινητό του Μάουρο Ικάρντι, που φέρεται να έστειλε η Μαρία Εουχένια Σουάρες και που οδήγησαν στον χωρισμό του ζευγαριού.

Ικάρντι – Γουάντα Νάρα: Τα μηνύματα στο κινητό του Αργεντινού που οδήγησαν στον χωρισμό

Τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Μαρία Εουχένια Σουάρες, πιο γνωστή ως China Suarez, φημολογείται πως ήταν τελικά η αιτία για τον χωρισμό του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε εκπομπή στην Αργεντινή, παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια, χορεύτρια, μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η ίδια ήταν η πέτρα του σκανδάλου για τις εξελίξεις στη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την «Los Angeles de la Manana» η Γουάντα Νάρα ανακάλυψε μηνύματα στο κινητό του ποδοσφαιριστή στο Telegram που φέρεται να έστειλε η Σουάρες, εκ των οποίων ένα έγραφε:

«Κάποια μέρα πρέπει να βγούμε και να βρεθούμε ερωτικά εσύ και εγώ. Σε κάποιο μέρος όπου δεν θα σε γνωρίζουν χαχαχα».

Την ίδια στιγμή, εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου «El Trece» σημείωσε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Ικάρντι ζήτησε να δει τα προσωπικά μηνύματα στο κινητό της γυναίκας του, καθώς ανησυχούσε ο ίδιος για κάτι.

Όταν όμως συμφώνησε να δει και η Γουάντα Νάρα το δικό του κινητό, τότε η τελευταία ανακάλυψε τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Σουάρες.

Επιπρόσθετα, ο Ικάρντι είπε στη Γουάντα Νάρα ότι επικοινώνησε μόνο μία φορά με την Σουάρες, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αργεντινή ο επιθετικός της Παρί έκανε like σε μία φωτογραφία της Σουάρες και εν συνεχεία η τελευταία του έστειλε τον αριθμό του κινητού της.