Ο προπονητής πλήρωσε το μάρμαρο για την... πρόκριση της Ρόζενμποργκ

Μπορεί η νορβηγική ομάδα να πέρασε στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει στον πάγκο της τον Κάρε Ίνγκεμπρίγκτσεν.

 

Ο προπονητής πλήρωσε το μάρμαρο για την... πρόκριση της Ρόζενμποργκ

Η Ρόζεμποργκ απέκλεισε την ισλανδική Βαλούρ με πέναλτι στις καθυστερήσεις παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί η νορβηγική ομάδα να συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου φαίνεται πως δεν ''συγκινήθηκαν'' απολύοντας τον Κάρε Ίνγκεμπρίγκτσεν από τον πάγκο.

Ο κύριος λόγος οφείλεται στην μη αποδοχή που είχε ο προπονητής από τους φίλους της ομάδας η οποία βρίσκεται δεύτερη στο νορβηγικό πρωτάθλημα ενώ θα αγωνιστεί κόντρα στην Σέλτικ για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Κάρε Ίνγκεμπρίγκτσεν οφείλεται στην επιστροφή της Ρόζεμποργκ στις επιτυχίες αλλά εν τέλει αποχωρεί από την ομάδα με τον αντικαταστάτη του να μην έχει γίνει γνωστός.

Νορβηγικά δημοσιεύματα ωστόσο κάνουν λόγο για τεχνικό από την Σκανδιναβία με πρωταρχικό στόχο τον πρώην προπονητή της Εθνικής Σουηδίας Έριν Χαμρέν.