Σαλάχ: Στην Αγγλία ο ατζέντης του για τις κρίσιμες συζητήσεις με τη Λίβερπουλ

Στην Αγγλία μετέβη ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ για να συζητήσει με την διοίκηση της Λίβερπουλ το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Αιγύπτιου επιθετικού.

Σαλάχ: Στην Αγγλία ο ατζέντης του για τις κρίσιμες συζητήσεις με τη Λίβερπουλ

Κρίσιμες συζητήσεις θα έχει εντός των ημερών ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ, Ραμί Αμπάς, με την διοίκηση της Λίβερπουλ, όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του Αιγύπτιου επιθετικού με τον αγγλικό σύλλογο.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους» ως το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο και οι δύο πλευρές θέλουν να ξεκαθαρίσει από τώρα η υπόθεση, πριν ο διεθνής άσος μπει στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με την ομάδα.

Πρόθεση της Λίβερπουλ είναι να «δέσει» τον παίκτη ως το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο, την ίδια στιγμή, «αγκάθι» αποτελούν οι οικονομικές απαιτήσεις του Σαλάχ, καθώς φέρεται να αξιώνει ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στην Premier League και συγκεκριμένα να αμείβεται με το ποσό των 500 χιλιάδων βρετανικών λιρών την εβδομάδα.

Ο Σαλάχ μετακόμισε στο «Άνφιλντ» και την Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2017 από την Ρόμα και στο διάστημα της πορείας του με τον αγγλικό σύλλογο μετράει μέχρι σήμερα 135 γκολ και 51 ασίστ σε 213 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι φήμες θέλουν τον Σαλάχ να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μάλιστα φέρεται να προσφέρει και τον Έντεν Αζάρ ως έμψυχο αντάλλαγμα για να πάρει στο «Μπερναμπέου» τον Αιγύπτιο φορ.

Πέρα από τον Σαλάχ, οι «κόκκινοι» έχουν ήδη προσφέρει νέα συμβόλαια στους Φαμπίνιο, Άλισον, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ενώ επόμενος θα είναι ο αρχηγός, Τζόρνταν Χέντερσον.