Μπαρτσελόνα: Στην αποστολή του αγώνα με την Βαλένθια ο Αγκουέρο για πρώτη φορά!

Ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον σημερινό (22.00) αγώνα με την Βαλένθια για την 9η αγωνιστική της La Liga, αφού ο, νεαποκτηθείς, Αργεντινός επιθετικός είναι για πρώτη φορά στη διάθεση του Κούμαν, λόγω τραυματισμού.

Μπαρτσελόνα: Στην αποστολή του αγώνα με την Βαλένθια ο Αγκουέρο για πρώτη φορά!

Πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως παίκτης της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Βαλένθια, σήμερα το βράδυ (22.00), ο Σέρχιο Αγκουέρο, αφού για πρώτη φορά απ' όταν αποκτήθηκε από τους Καταλανούς, το περασμένο καλοκαίρι, είναι στην αποστολή αγώνα τους.

Ο, 33χρονος, διεθνής, Αργεντινός επιθετικός είχε τραυματιστεί (στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού...) κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (έλειψε περί τις 40 μέρες) και μέσα στην εβδομάδα πήρε το «πράσινο φως» των γιατρών με τον Ρόναλντ Κούμαν να τον έχει στη διάθεση του για τον εντός έδρας αγώνα της 9ης αγωνιστικής της La Liga, προσδοκώντας να του λύσει τα πολλά επιθετικά του προβλήματα (λόγω και των απουσιών των Ντεμπελέ - Μπρέιθγουεϊτ) και να βοηθήσει στην επάνοδο στις επιτυχίες μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για τον αγώνα με τις «νυχτερίδες»: Τερ Στέγκεν. Ντεστ, Πικέ, Σέρτζιο, Πουτς, Μέμφις, Φάτι, Ντεμίρ, Νέτο, Κουτίνιο, Λένγκλετ, Λουκ Ντε Γιόνγκ, Άλμπα, Αγκουέρο, Ρομπέρτο, Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Μινγκέθα, Ουμτιτί, Έρικ, Πένια, Γκονσάλες, Γκάβι, Μπαλντέ.