La Liga: Επική νίκη και μοναξιά στην κορυφή για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (των 10 παικτών) με Μαγιόρκα (1-0)!

Παρότι με παίκτη λιγότερο, για ένα ημίχρονο η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε (1-0) στο «Ανοέτα» την Μαγιόρκα κι είναι επικεφαλής της βαθμολογίας ξεπερνώντας τις Ρεάλ κι Ατλέτικο Μαδρίτης (που τα ματς τους αναβλήθηκαν). Στην «ουρά» Λεβάντε και Χετάφε συνέχισαν να είναι οι μόνες ομάδες δίχως νίκη (0-0) στη La Liga. Αποτελέσματα, σκόρερς και βαθμολογία

La Liga: Επική νίκη και μοναξιά στην κορυφή για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (των 10 παικτών) με Μαγιόρκα (1-0)!

Τι κι αν έπαιζε δίχως τον τραυματία, διεθνή, επιθετικό της Ογιαρθάμπαλ;

Τι κι αν αναγκάστηκε ν' αγωνιστεί ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αϊχέν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους;

Η, έτσι κι αλλιώς, εκ των πρωτοπόρων της La Liga Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε την επανακάμψασα στα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ισπανίας Μαγιόρκα με το μίνιμουμ σκορ χάρη σε γκολ του νεοεισελθόντα (67') Λομπέτε στο 90'!

Έτσι η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουασίλ έμεινε μόνη επικεφαλής της βαθμολογίας και θα βλέπει άπαντες αφ' υψηλού μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καθώς Ατλέτικο (με Γρανάδα εκτός) και Ρεάλ Μαδρίτης (με Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός) δεν θ' αγωνιστούν καθώς τα ματς τους αναβλήθηκαν λόγω καθυστερημένης επιστροφής των Νοτιαμερικάνων παικτών τους.

Νωρίτερα οι δύο μόνες ομάδες του πρωταθλήματος δίχως επιτυχία η Λεβάντε και η Χετάφε, συνέχισαν να την αγνοούν, αφού έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία και στην επικίνδυνη ζώνη.

Ουραγοί οι Μαδριλένοι με δύο πόντους και τρίτοι από το τέλος οι «βάτραχοι» της Βαλένθια που αποτελούν τους «βασιλιάδες» της... ισοπαλίας (μαζί με τη Βιγιαρεάλ) έχοντας πέντε στο τρέχον πρωτάθλημα!

Το προφίλ της 9η αγωνιστική:

Σάββατο 16/10

Λεβάντε - Χετάφε 0-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα 1-0
(90' Λομπέτε)

Κυριακή 17/10

Ράγιο Βαγιεκάνο-Έλτσε (15:00)

Θέλτα-Σεβίλλη (17:15)

Βιγιαρεάλ-Οσασούνα (19:30)

Μπαρτσελόνα-Βαλένθια (22:00)

Δευτέρα 18/10

Αλαβές-Ρεάλ Μπέτις (20:00)

Εσπανιόλ-Κάντιθ (22:00)