Κούμαν: Με την επάνοδο των τραυματιών θα έχουμε ένα σύνολο που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, μ' αφορμή  την επικείμενη επιστροφή των Σέρχιο Αγκουέρο και Ουσμάν Ντεμπελέ εκτίμησε ότι η ομάδα του μπορεί να παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου στην La Liga

Κούμαν: Με την επάνοδο των τραυματιών θα έχουμε ένα σύνολο που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!

Παραμονή του αγώνα με τη Βαλένθια (17/10, 22.00), του πρώτου από μια σειρά εντός έδρας αγώνων (σ. ακολουθούν εκείνοι με την Ντιναμό Κιέβου, στο Champions League, μεσοβδόμαδα και το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη αγωνιστική) που θα κρίνουν το μέλλον της φετινής Μπαρτσελόνα - αλλά και πιθανότατα το δικό του στον πάγκο της - ο Ρόναλντ Κούμαν κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εκτίμησε ότι η επιστροφή των τραυματιών του δίνει περισσότερες αυξάνει την ποιότητα της ομάδας και της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Όλα αυτά αφού ενδέχεται στην αποστολή να συμπεριληφθούν, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, δύο τραυματίες του καλοκαιριού: ο, νεαποκτηθείς, Σέρχιο «Κουν» Αγκουέρο και ο (συνήθης ύποπτος) Ουσμάν Ντεμπελέ.

«Με τις αλλαγές που κάναμε το καλοκαίρι, έχουμε το σύνολο που θέλουμε. Αλλά με τους τραυματίες που έχουμε ήμασταν άτυχοι για κάποιο διάστημα.

Υπάρχουν επιθετικοί που είναι τραυματίες που είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν επιστρέψουν οι τραυματίες, έχουμε το σύνολο που μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα».

Η Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή και πριν την έναρξη της 9ης αγωνιστικής της La Liga είναι στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 12 βαθμούς με παιχνίδι λιγότερο.

Στην πρώτη θέση συγκατοικούν Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς κι η Ρεάλ Σοσιεδάδ με 17 βαθμούς.