Λίβερπουλ: Χάνουν το ματς με Γουότφορντ Φαμπίνιο και Άλισον

Λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Φαμπίνιο και Άλισον Μπέκερ θα είναι στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για την αναμέτρηση με τη Γουότφορντ

Λίβερπουλ: Χάνουν το ματς με Γουότφορντ Φαμπίνιο και Άλισον

Την Ουρουγουάη στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/10, 03.30) η Βραζιλία. Οι Φαμπίνιο και Άλισον βρίσκονται στην αποστολή της «Σελεσάο» για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει ότι αμφότεροι δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες του στη Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με τη Γουότφορντ (16/10, 14.30) για την 8η στροφή της Premier League, καθώς δεν προλάβουν να επιστρέψουν.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Φαμπίνιο αναφέρθηκε στο γεγονός και επισήμανε ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν απευθείας στην Ισπανία, να παραμείνουν εκεί σε καραντίνα και είναι έτοιμοι για την 3η αγωνιστική του Champions League και το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης

«Δε νομίζω ότι θα καταφέρουμε με τον Άλισον να αγωνιστούμε με την Γουότφορντ. Δεν ξέρω πόσο χρόνος μεσολαβεί, αλλά δεν προλαβαίνουμε. Ο σύλλογος μας εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταβούμε απευθείας στην Ισπανία, για να παραμείνουμε εκεί σε καραντίνα και να παίξουμε με την Ατλέτικο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μέσος των «ρεντς».