Νιουκάστλ: Ψηλά στη λίστα ο Βέρνερ

Η Νιουκάστλ θέλει να κάνει δυναμικό... μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι και ο Τίμο Βέρνερ της Τσέλσι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της για την περίοδο του Ιανουαρίου

Νιουκάστλ: Ψηλά στη λίστα ο Βέρνερ

Ύστερα από την εξαγορία ύψους 350 εκ. ευρώ από τους Σαουδάραβες επενδυτές, η Νιουκάστλ έχει αλλάξει σελίδα αλλά και «θέλω». Οι νέοι ισχυροί άνδρες του κλαμπ επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο αλλά και να βάλουν τις «καρακάξες» στον δρόμο των επιτυχιών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Νιουκάστλ θα κάνει δυναμικό... μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε το όνομα του Μάουρο Ικάρντι αλλά τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία αναφέρουν ότι οι άνρθωποι του συλλόγου έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Τίμο Βέρνερ.

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει μόλις 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τσέλσι, έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ, βρίσκεται στο στόχαστρο των Σαουδάραβων για την επιθετική γραμμή.

Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός της Νιουκάστλ, Φάμπιαν Σερ, ανήκει στο ίδιο πρακτορείο μάνατζερ που είναι και ο Τίμο Βέρνερ κι αυτό ενδεχομένως να διευκολύνει τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.