Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λεονάρντο ζήτησε τιμωρία της Ρεάλ Μαδρίτης, για παράνομη προσέγγιση του Εμπαπέ!

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, σε συνέντευξη του, στην «Gazzetta dello Sport», ζήτησε από τις ποδοσφαιρικές αρχές την τιμωρία της Ρεάλ Μαδρίτης, για παράνομη προσέγγιση του Κιλιάν Εμπαπέ, πριν μπει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λεονάρντο ζήτησε τιμωρία της Ρεάλ Μαδρίτης, για παράνομη προσέγγιση του Εμπαπέ!

Ενώ το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ είναι άδηλο και από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να διαπραγματευθεί και να κλείσει με την ομάδα της αρεσκείας του χωρίς η Παρί Σεν Ζερμέν να προσποριστεί ούτε ένα ευρώ, ο αθλητικός διευθυντής της Γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, σε δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport» κατηγόρησε, ξανά, τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι τον προσέγγισε παράνομα (ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο), ζητώντας την τιμωρία της από την FIFA.

«Δεν μας σέβονται, μιλούν για τον Κιλιάν εδώ και δύο χρόνια. Δεν κινηθήκαμε ποτέ από πίσω για να πείσουμε τον Τζίτζιο (Ντοναρούμα) να φύγει από τη Μίλαν ως ελεύθερος παίκτης. Δεν μιλήσαμε μαζί του πριν από τον Ιούνιο, μόνο όταν η κατάσταση ήταν ήδη ξεκάθαρη και ο σύλλογος είχε ανακοινώσει ότι δεν επρόκειτο να τον ανανεώσει, υπογράφοντας επίσης τον Μενιάν», τόνισε συγκεκριμένα ο Λεονάρντο και συνέχισε:

«Η Ρεάλ έχει περάσει δύο χρόνια μιλώντας δημόσια για τον Κιλιάν, Δεν κάνει καλό και σε έναν παίκτη, ακόμα δε αν μιλάμε για έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Κάτι τέτοια πρέπει να τιμωρηθούν. Το αρνούνται, αλλά νομίζω ότι δουλεύουν εδώ και δύο χρόνια για να τον υπογράψουν.

Βλέπω από τη Ρεάλ έλλειψη σεβασμού για τον παίκτη. Δεν είναι ένας κανονικός παίκτης, είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και ο προπονητής του, ο πρόεδρός του, το διοικητικό συμβούλιο, οι παίκτες μιλούν γι' αυτόν. Είναι μέρος του σχεδίου τους και είναι ασέβεια».

Μάλιστα, κατηγόρησε τους Μαδριλένους ως υπεύθυνους για την απόφαση του Εμπαπέ να μην ανανεώσει με τον σύλλογο του Παρισιού:

«Δεν ανανέωσε, επειδή υπήρχε πίεση από την Ισπανία εδώ και χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσει, θέλουμε να ανανεώσουμε μαζί του. Είναι πολύτιμος λίθος και είναι τέλειος για εμάς, δεν σκεφτόμαστε μια ομάδα χωρίς αυτόν τα επόμενα χρόνια. Όταν αυτός, ο Νεϊμάρ και ο Μέσι αρχίσουν να δουλεύουν θα είναι φανταστικό για όλους».

Ουσιαστικά ο παράγων των Παριζιάνων αντιδρά αφού την πρακτική της ομάδας του σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. Νέιμαρ) την ακολούθησαν οι «μερένγκες»...