Τιμωρίες σε έξι παίκτες και δύο παράγοντες της Μπόκα για επεισόδια με την Μινέιρο στο Λιμπερταδόρες!

Πρόστιμα και αποκλεισμό αγωνιστικών περιλαμβάνουν οι τιμωρίες που ανακοίνωσε η CONMEBOL για έξι παίκτες και δύο παράγοντες της Μπόκα Τζούνιορς, που εμπλέκονται σ' επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ατλέτικο Μινέιρο για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες!

Τιμωρίες σε έξι παίκτες και δύο παράγοντες της Μπόκα για επεισόδια με την Μινέιρο στο Λιμπερταδόρες!

Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» της Αθλητικής Δικαιοσύνης στην Μπόκα Τζούνιορς για τα επεισόδια, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του επαναληπτικού της φάσης των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Ατλέτικο Μινέιρο, στη Βραζιλία, τον περασμένο Ιούλιο...

Οι «καμπάνες» που ανακοίνωσε το δικαιοδοτικό όργανο της CONMEBOL (Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ν. Αμερικής) προβλέπουν υψηλά πρόστιμα και αποκλεισμούς πολλών αγωνιστικών για έξι από τους παίκτες της ομάδας του Μπουένος Άιρες καθώς και δύο διοικητικά στελέχη της.

Η έκβαση του ζευγαριού κρίθηκε στα πέναλτι (μετά από δύο «λευκές» ισοπαλίες), με τους Βραζιλιάνους να παίρνουν την πρόκριση με 3-1.

Οι Αργεντινοί ήταν σε έξαλλη κατάσταση και είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια στη φυσούνα του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάν Παβόν και ο Σεμπάστιαν Βίλα τιμωρήθηκαν με έξι αγωνιστικές, ενώ θα πληρώσουν επίσης και πρόστιμο ύψους 30.000 δολαρίων έκαστος.

Ο, τερματοφύλακας, Μάρκος Ρόχο, ο οποίος από το video φαίνεται να κρατά έναν πυροσβεστήρα τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές και θα κλήθηκε να καταβάλει 25.000 δολάρια.

Στους Κάρλος Ισκιέρδο, Ντιέγο Γκονζάλες και Χαβιέ Γκαρσία επιβλήθηκαν ποινές τεσσάρων, τριών και δύο αγωνιστικών και πρόστιμα 20.000, 15.000 και 10.000 δολαρίων αντίστοιχα.

Από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου τιμωρήθηκαν επίσης, οι δύο διευθυντές, Ραούλ Κασκίνι και Μαρσέλο Ντελγάδο με πρόστιμο 30.000 δολάρια, ενώ τους απαγορεύτηκε κι η είσοδος σε αγώνες της CONMEBOL για δύο χρόνια.