Copa Libertadores: Η Παλμέιρας στον τελικό χωρίς τον Φελίπε Μέλο, που απειλείται με προσαγωγή

Ο Φελίπε Μέλο κινδυνεύει με προσαγωγή από τις Αρχές της Ουρουγουάης αν ταξιδέψει στη χώρα για τον τελικό του Copa Libertadores ανάμεσα στην Παλμέιρας και την Φλαμένγκο.

Copa Libertadores: Η Παλμέιρας στον τελικό χωρίς τον Φελίπε Μέλο, που απειλείται με προσαγωγή

Δίχως τον Φελίπε Μέλο στην αποστολή της είναι πολύ πιθανό να μεταβεί η Παλμέιρας στην Ουρουγουάη για τον μεγάλο τελικό του Copa Libertadores με αντίπαλο την Φλαμένγκο, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου στο Στάδιο «Σεντενάριο» του Μοντεβιδέο.

Αιτία για την εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί κάποιος τραυματισμός του 38χρονου αμυντικού μέσου, αλλά ένα επεισόδιο που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν και που κινδυνεύει πλέον με προσαγωγή από τις Αρχές αν φτάσει στη χώρα.

Το 2017 ο Βραζιλιάνος είχε γρονθοκοπήσει τον Ματίας Μιέρ μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο την Πενιαρόλ, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη στο γήπεδο και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας στο γήπεδο ώστε να μπορέσει να φύγει ασφαλής ο ποδοσφαιριστής.

Οι Αρχές εν συνεχεία ήθελαν να προσαγάγουν τον παίκτη για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν με τον αντίπαλό του, ωστόσο ο ίδιος δεν εμφανίστηκε ποτέ και επέστρεψε στην πατρίδα του, με αποτέλεσμα το ένταλμα των Αρχών ακόμα να εκκρεμεί.

Ως εκ τούτου, σε περίπτωση πλέον που η Παλμέιρας αποφασίσει να συμπεριλάβει τον παίκτη στην αποστολή της για τον τελικό και ταξιδέψει στην Ουρουγουάη για τον τελικό, η αστυνομία θα προβεί στην προσαγωγή του Βραζιλιάνου για τα όσα έγιναν προ 4ετίας.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Παλμέιρας, που στον πάγκο της βρίσκεται ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, είναι η κάτοχος του Copa Libertadores και πλέον φιλοδοξεί να διατηρήσει τα «σκήπτρα» της στον φετινό τελικό και να κατακτήσει το τρίτο τρόπαιο της διοργάνωσης στην ιστορία της.