Η μητέρα του Εμπαπέ αποκάλυψε επαφές του γιου της με την Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση συμβολαίου!

Στην αποκάλυψη ότι ο Κίλιαν Εμπαπέ έχει συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν που «πηγαίνουν πολύ καλά» προέβη η μητέρα του διεθνούς Γάλλου επιθετικού!

Η μητέρα του Εμπαπέ αποκάλυψε επαφές του γιου της με την Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση συμβολαίου!

Μια άλλη διάσταση στο «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ και το που θα είναι το ποδοσφαιρικό του μέλλον έδωσε η μητέρα του Γάλλου διεθνούς επιθετικού.

Η Φαϊζά Λαμάρι, ενώ λίγες ώρες πριν ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωνε ότι η υπόθεση του παίκτη αναμένεται να έχει τελειώσει περί την 1η ημέρα της επόμενης χρονιάς, αποκάλυψε ότι ο γιος της είναι σε επαφές με την νυν ομάδα του, Παρί Σεν Ζερμέν, για το ενδεχόμενο ανανέωσης που μάλιστα «πηγαίνουν πολύ καλά»!

«Πρόσφατα συζητήσαμε με την Παρί και τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Μίλησα και με τον Λεονάρντο χθες τo βράδυ. Μετά από αυτό, ίσως βρούμε τον τρόπο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ο Κιλιάν θα δώσει τα πάντα στο τέλος για να κερδίσει το Champions League. Χρειάζεται να είναι γεμάτος. Εάν δεν είναι χαρούμενος, είναι ικανός να πει: ‘Παρατάω την καριέρα μου. Και συχνά μας το λέει. Με τον Κιλιάν τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε ένα βράδυ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος:

«Είμαι αρκετό καιρό στον χώρο του ποδοσφαίρου ώστε να ξέρω ότι η αλήθεια του χθες δεν θα είναι η αλήθεια του σήμερα, ούτε του αύριο. Εάν μου έλεγαν ότι ο Μέσι θα πήγαινε να παίξει στην Παρί, δεν θα τον πίστευα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα συμβεί».