Ολυμπιακός: Ο Τσούμιτς άρχισε να παίζει βασικός στη Λουκέρνη

Ο δανεικός του Ολυμπιακού, Νίκολα Τσούμιτς άρχισε να παίζει βασικός με τη φανέλα της Λουκέρνης στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Ο Τσούμιτς άρχισε να παίζει βασικός στη Λουκέρνη

Δανεικός στη Λουκέρνη έχει παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό ο Νίκολα Τσούμιτς. Τον Σέρβο τον είχε στην προετοιμασία ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως, αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό, αφού δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα η Λουκέρνη έχει βάλει και οψιόν αγοράς για τον ποδοσφαιριστή εφόσον φυσικά ικανοποιήσει με την απόδοση του. Ο 22χρονος εξτρέμ ξεκίνησε στη Λουκέρνη να έρχεται από τον πάγκο και στα δύο τελευταία παιχνίδια της ελβετικής ομάδας έχει παίξει βασικός.

Συγκεκριμένα έπαιξε από την αρχή στην εντός έδρας ήττα από τη Λουγκάνο με 3-2 και σε εκείνο το ματς είχε και μία ασίστ. Βασικός έπαιξε και στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Βασίλεια του Παϊτίμ Κασάμι. Και στα δύο ματς ο Τσούμιτς αντικαταστάθηκε σε σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα. Με τη Λουγκάνο έγινε αλλαγή στο 59', ενώ με τη Βασιλεία στο 57'.

Ο Τσούμιτς όπως πέρσι στη Σπόρτινγκ Χιχόν έτσι και φέτος στη Λουκέρνη δείχνει πως θέλει ένα διάστημα προσαρμογής. Ο Σέρβος ψάχνει τα πατήματα του αν και σύμφωνα με τους Ελβετούς είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα που μπορεί να δώσει βοήθειες. Βέβαια στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί η Λουκέρνη περισσότερο είχε παθητικό ρόλο και κράτησε ελάχιστα τη μπάλα στα πόδια της.