Και η Λίβερπουλ στο «κόλπο» για Βλάχοβιτς

Η Λίβερπουλ προστέθηκε στην λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα.

Και η Λίβερπουλ στο «κόλπο» για Βλάχοβιτς

Ολοένα και πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς από την Φιορεντίνα.

Έπειτα από την απόφαση του Σέρβου επιθετικού να μην ανανεώσει την συνεργασία του με τους «βιόλα», ουκ ολίγοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν ρίξει «δίχτυα» στην Φλωρεντία, με την ελπίδα να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ταλαντούχο φορ.

Σ’ αυτές προστέθηκε πλέον και η Λίβερπουλ, η οποία μάλιστα σκοπεύει να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Φιορεντίνα τον Γενάρη, ώστε να «κλείσει» άμεσα τον ποδοσφαιριστή.

Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και ήδη ενημέρωσε την διοίκηση της ομάδας του ότι δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο, ο οποίος είναι έτοιμος πλέον να τον παραχωρήσει προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο όταν ολοκληρωθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Μεταξύ άλλων, την περίπτωση του παίκτη κοιτάζει στην Premier League και η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η Φιορεντίνα φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του παίκτη της.