Διακοπή στις διαπραγματεύσεις Βλάχοβιτς - Φιορεντίνα γι' ανανέωση!

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς απάντησε αρνητικά στην πρόταση πρόωρης επέκτασης συνεργασίας της διοίκησης της Φιορεντίνα η οποία θα πρέπει να δει τι θα κάνει με τον διεθνή Σέρβο επιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, αφού δεν θα υπάρξει νέος γύρος διαπραγματεύσεων...

Διακοπή στις διαπραγματεύσεις Βλάχοβιτς - Φιορεντίνα γι' ανανέωση!

Συνεχίζονται τα άσχηματα μαντάτα στην Φιορεντίνα...

Μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής, από τη Νάπολι (με 2-1, παρότι οι «βιόλα» προηγήθηκαν...) ήρθε κι η είδηση ότι οι διαπραγματεύσεις, των διοικούντων, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, για πρόωρη ανανέωση, δεν είχαν αίσιο τέλος.

Ο πρόεδρος της ομάδας από την Τοσκάνη, Ρόκο Κομίσο, αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις με τον διεθνή Σέρβο επιθετικό, για νέο συμβόλαιο δεν καρποφόρησαν.

«Οι διαπραγματεύσεις μας με τον Βλάχοβιτς για νέο συμβόλαιο δεν πρόκειται να συνεχιστούν. Ο ποδοσφαιριστής δεν αποδέχτηκε την τεράστια προσφορά μας για επέκταση της συνεργασίας μας. Προσπαθούσαμε για μήνες, αλλά πλέον όλα τελείωσαν», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του διοικητικού ηγέτη της Ιταλικής ομάδας.

Η οποία καλείται να διαχειριστεί την πραγματικότητα και να λάβει αποφάσεις σχετικά με τον παίκτη του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Το πιθανότερο είναι να πωληθεί σε μια από τις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους αφού αφού από το Γενάρη του 2023 θα μπορεί να κλείσει στην ομάδα της αρεσκείας τους κι η Φιορεντίνα δεν θα έχει λαμβάνειν ούτε ...σεντ!