Ύμνοι στην Στουτγκάρδη για Μαυροπάνο

Στην Στουτγκάρδη πλέκουν το εγκώμιο του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου και επιβεβαιώνουν την ρήτρα που υπάρχει στην συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση των πλήρη δικαιωμάτων του Έλληνα αμυντικού.

Ύμνοι στην Στουτγκάρδη για Μαυροπάνο

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μονιμοποίηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Στουτγκάρδη, στην οποία αγωνίζεται την φετινή αγωνιστική περίοδο με την μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Ο Έλληνας στόπερ έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις του στον γερμανικό σύλλογο, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι σε 8 αναμετρήσεις που έχει πάρει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις μετρά επίσης 3 γκολ και 1 ασίστ!

Ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Σβεν Μίσλιντατ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για την ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς στην συμφωνία του συλλόγου με την Άρσεναλ για τα δικαιώματα του παίκτη, ενώ, την ίδια στιγμή, ο προπονητής της ομάδας, Πελεγκρίνο Ματαράτσο, έπλεξε το εγκώμιο του 23χρονου διεθνούς άσου.

«Έχουμε ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, αν παραμείνουμε στην κατηγορία», είπε ο Μίσλιντατ, ενώ ο Ματαράτσο σημείωσε: «Ο Ντίνος πάντα δείχνει στην προπόνηση ότι μπορεί να κάνει μαγικά. Συνδυάζει ψυχή, ενέργεια και αποφασιστικότητα. Χρειαζόμαστε παίκτες σαν αυτόν».