Στουτγκάρδη: Θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μαυροπάνου

Στουτγκάρδη και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θέλουν να συνεχίσουν μαζί, με τη γερμανική ομάδα να είναι διατεθειμένη να αγοράσει τον Έλληνα στόπερ από την Άρσεναλ. 

Στουτγκάρδη: Θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μαυροπάνου

Στην Στουτγκάρδη παραμένει με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τους Σουηβούς, ενώ έχει ξεκινήσει καλά και τη νέα χρονιά. Ήδη, ο νεαρός άσος μετράει 4 συμμετοχές (3 στην Bundesliga και 1 στο Κύπελλο Γερμανίας), ενώ σημείωσε και από 1 γκολ σε κάθε διοργάνωση.

H γερμανική ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αγοράσει από τη στιγμή που υπάρχει σχετική οψιόν που ανέρχεται στο ποσό των 3 εκατ. ευρώ, ενώ επιθυμούν να δράσει άμεσα, αφού αν υποβιβαστεί τη φετινή σεζόν, τα οικονομικά δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Ο 23χρονος στόπερ έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της γερμανικής ομάδας πως θέλει να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στην Bundesliga. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή με τους Λονδρέζους ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023.